Villa Folirantica – Promo video 2

Dobrodošli u drugu čaroliju Ville Folirantica – drugi pogled u njezin raskošni svijet, gdje svaki kadar oživljava priču koja čeka biti ispričana. Ovaj video predstavlja nastavak priče i dodatni sloj bogatstva koji ovu vilu čini posebnom.

Prolazimo kroz vrata i susrećemo se s istarskim šarmom koji se očituje u svakom detalju. Kroz prostrane prozore, zavirujemo u unutrašnjost gdje se tradicionalni elementi i suvremeni dizajn ljubazno međusobno pozdravljaju. Svjetlost pada na antikne zidove, oživljavajući priču koja se proteže kroz stoljeća.

Ovaj video posebnu pažnju posvećuje vanjskim čarima Folirantice. Bazen sjaji poput tirkiznog dragulja, a oko njega cvjetni vrt pleše s povjetarcem. Sjenica, poput krunice, nudi utočište i poziva na opuštanje. Svaka slika je poput poglavlja u knjizi koja opisuje opuštanje i hedonizam na istarski način.

Naša kamera uhvatila je i statične trenutke i dinamiku života u Folirantici. Svaki kadar je poput sličice, a svaki snimak nosi sa sobom emociju i atmosferu koja se ne može riječima opisati. Ovaj video turistički je vodič, to je poziv da se zaroni duboko u životnu priču koja čeka svakoga tko kroči pragom ove istarske kamene oaze.

Doživite drugi svijet Ville Folirantice, gdje se svaki kadar pretvara u sjećanje koje će trajati.

Galeriju možete pogledati ovdje.

Moglo bi vas zanimati...