Villa Folirantica – Promo video 1

U srcu čarobne Istre, gdje prošlost pleše s modernošću, ističe se Villa Folirantica – elegantna priča utkana u kamenu, prostrana koliko i povijest koja ju je oblikovala. Ova stara kamena kuća, preuređena u raskošnu vilu za odmor, postala je svojevrstan epilog prošlih vremena, ukrašavajući pejzaž zlatnim zrakama sunca.

Folirantica je likovna simfonija gdje su starinski elementi arhitekture pažljivo uklopljeni s luksuzom. Svaki kamen, svaki luk, svaka ploča, priča svoju priču. Ulaskom kroz vrata, otkrivate prostor gdje vrijeme postaje nijansa prošlosti, a sadašnjost pleše s nadolazećim trenucima.

Folirantica ne samo da obasjava unutarnjim sjajem, već i izvana privlači svojim dvorištem. Prostrano dvorište otkriva šarm bazena koji poziva na osvježenje pod suncem istarskog neba. Sjenica nudi utočište od vrućine, idealno mjesto za opuštanje i uživanje u toplim ljetnim danima.

Naš video prati svaki kutak ove predivne vile. Njegova svjetlost i sjena uhvaćeni su s umjetničkim okom, prikazujući ne samo prostor već i atmosferu koja čini Foliranticu posebnom. Ovaj video poziv je na odmor i na putovanje kroz priču koju ova kamena ljepotica nudi.

Doživite spoj prošlosti i sadašnjosti, kamena i luksuza, u Villi Folirantica – vašem utočištu u srcu čarobne Istre.

Galeriju možete pogledati ovdje.

Moglo bi vas zanimati...