Punta Jerta – Olive Oil – Promo video

U srcu otoka Krka, gdje tišina susreće melodiju vjetra i zemlje, stvaramo poeziju od plodova maslinika. Naše kamere postaju pineli, a svaki kadar postaje potez u slikarskoj paleti priče o branju maslina i rođenju zlatnog eliksira – maslinovog ulja.

Rano jutro, dok se nebo budi u nijansama rose, maslinici postaju pozornica za balet ruku koje ljube zemlju. Branje maslina postaje umjetnički čin, gdje svaki pokret ima ritam prirode, a svaki plod nosi priču vjetrova i sunčevih poljubaca. Kroz objektiv, uhvatili smo taj ples boja, zvukova i mirisa, stvarajući sliku života na ovom otočnom rajskom vrtu.

Naša priča ne zaustavlja se na masliniku. Ulazimo u svijet prerade, gdje kamena preša postaje skulptura koja oblikuje suštinu svake masline u dragocjeno maslinovo ulje. Svaki kadar je poput slika impresionista, uhvaćenih u trenucima kada priroda i čovjek postaju jedno.

Otok Krk postaje kulisa naše priče, a svaki kadar je pjesma koja pripovijeda o tradiciji, ljubavi prema zemlji i duši Mediterana. Naša želja je predstaviti proizvodnju i stvoriti doživljaj gdje se svaki gledatelj osjeća povezan s pričom koja pulsira kroz svaki kadar.

Pridružite nam se u ovoj simfoniji okusa i emocija, gdje svaki kadar postaje putovanje u čaroliju maslinika, a svaka kap maslinovog ulja nosi sa sobom notu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. 

Moglo bi vas zanimati...